Vragen over onze digitale leeromgeving

Alle vragen over de digitale leeromgeving vindt u op deze pagina.

Q: Hoe kan ik inloggen in Mijn Juridisch PAO?

Inloggen in Mijn Juridisch PAO is mogelijk met het e-mailadres en het door u gekozen wachtwoord dat u heeft aangemaakt bij uw inschrijving.

1. Klik rechtsboven in op de blauwe button 'Inloggen'
  2. Log in met uw e-mailadres en het door uzelf gekozen wachtwoord dat u heeft aangemaakt bij uw inschrijving

Het is altijd mogelijk om een nieuw wachtwoord aan te maken. Maak een nieuw wachtwoord aan.

In Mijn Juridisch PAO vindt u alle documentatie van uw inschrijving (facturatie en bevestiging).

Vanuit Mijn Juridisch PAO kunt u naar onze digitale leeromgeving voor nadere informatie over het event.

Ervaart u problemen met inloggen? Neem dan contact met ons op: pao@law.leidenuniv.nl

Q: Waar vind ik de digitale leeromgeving?

1. Klik rechtsboven in op de blauwe button 'Inloggen'
  2. Log in met uw e-mailadres en het door uzelf gekozen wachtwoord dat u heeft aangemaakt bij uw inschrijving
  3. Klik op Mijn Inschrijvingen; u ziet in een grijze balk de cursus staan
  4. Klik op Leeromgeving van de betreffende cursus: u komt nu in de digitale leeromgeving van uw cursus

In de digitale leeromgeving vindt u documentatie over de cursus, de toets voor NOvA punten en eventueel de opname van de bijeenkomst(en).

Onze digitale leeromgeving werkt het beste via Google Chrome.